Cliënten

Op de site van de notaris staan ook geen cliëntenAlbers De Vries communicatie werkt voor personen, bedrijfsleven, instellingen en (semi)overheid. Uitdagende klussen waarbij intelligent communiceren voorop staat. Niet ‘meer van hetzelfde’, maar juist ‘uitblinken in kwaliteit’. Met een persoonlijke aanpak voorop is het bureau werkzaam voor een groot aantal vaste cliënten.

Jammer dat hier geen lijst met onze cliënten staat, denkt u misschien. Maar laten we eerlijk zijn, stiekem maakt dit wel nieuwsgierig. Ons werk nemen we serieus. Onze cliënt staat daarbij centraal, niet de adviseur. We geven onze referenties graag in een persoonlijk gesprek.

Kent u trouwens het verhaal van een bedrijf dat meer naamsbekendheid wilde? Zijn leverancier zette dit direct subtiel als nieuwsitem op zijn eigen site; “bedrijf X heeft te weinig naamsbekendheid en wij gaan dit oplossen”. Vervolgens bleek dat ook alle toeleveranciers – en dat waren er veel – hun werk voor deze klant met zijn probleem, naam en toenaam gingen vermelden. Terwijl de leverancier voor een discreet imagoprobleem was ingehuurd, kon de concurrent zich verkneukelen aan het amateurisme waarmee dit werd gedaan. Dankzij internet zal het ze nog tot in lengte van dagen achtervolgen. Begrijpt u meteen waarom niet onze verhalen, maar úw verhaal centraal moet staan.