Communicatiemanagement

Planning, uitvoering én evaluatieVan idee tot uitvoering helpen wij bij de realisatie van communicatiemiddelen. Wat is een huisstijl en waarom is dit belangrijk? Hoe maakt u bijvoorbeeld een folder of een website? Wat kost het en wat levert het op? Allemaal vragen die wij u helpen beantwoorden, want ons bureau geeft middelenvrij advies ofwel full service nieuwe stijl.

Communicatiemanagement gaat over planning, uitvoering en evaluatie van de communicatie van een organisatie. Het gaat over het communicatiespectrum in de meest brede zin. Albers De Vries communicatie is gespecialiseerd in het begeleiden en realiseren van de meest uiteenlopende communicatiemiddelen; van evenement tot mailing en van website tot krant. Van begin tot eind helpen wij om van idee tot uitvoering te komen.

Albers De Vries communicatie treedt hierbij onder andere op als communicatieadviseur of -regelaar, script- of tekstschrijver, pitchbegeleider of om een second-opinion te geven. Onze rol passen wij aan al naar gelang waar onze cliënt behoefte aan heeft. Onze adviseurs hebben naast een brede basisoriëntatie ook hun eigen specialismen, zo kan ons bureau u op de meest effectieve manier helpen. Ons motto is simpel: waarom een dure folder als een goede brief volstaat?