Communicatietrainingen

Zonder problemen voor de cameraStaat het zweet op uw voorhoofd als u voor een zaal een presentatie moet geven? Begint u te trillen als een journalist op u afloopt om u een paar vragen te stellen? Of heeft u achteraf altijd het idee dat u weer iets bent vergeten te zeggen?

Met de communicatietrainingen van Albers De Vries communicatie behoren bovenstaande voorbeelden voortaan tot de verleden tijd. Ons bureau heeft in de afgelopen jaren een aantal efficiënte trainingen ontwikkeld op bijvoorbeeld het gebied van presentatie en media. Trainingen die u de zekerheid geven die u nodig hebt.

Overigens bent u voor ‘truukjes’ en ‘slimmigheden’ bij ons aan het verkeerde adres. De trainingen van Albers De Vries communicatie zijn er namelijk op gericht om u zelf prettiger te laten voelen tijdens een presentatie of interview. Niet om u over te laten komen als een ‘robot’ die bang is een ‘truukje’ te vergeten. Met onze communicatietrainingen leren wij u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten van uw toehoorders en vragenstellers. Wel zo prettig, want een goede voorbereiding is tachtig procent van het werk.