Vraag & Antwoord

In twee minuten een helder beeld van Albers De Vries communicatieWie zijn jullie?
Albers De Vries communicatie staat voor jarenlange ervaring in theorie en praktijk op het gebied van in- en externe communicatie, reclame, communicatie-strategie, voorlichting, woordvoering, trainingen, risico- en crisiscommunicatie, journalistiek en free-publicity. Van inhoud tot vorm kunt u bij ons terecht. Van idee tot uitvoering. Wij helpen organisaties, personen, instanties en bedrijven hun verhalen beter te vertellen.

Als adviesbureau voor public relations, public affairs en strategische communicatie vindt u onze kantoren in Amsterdam en Enschede. Voor uiteenlopende cliënten, op projectbasis of gedetacheerd zijn onze adviseurs werkzaam door heel Nederland.

Wat doen jullie precies?
Wij helpen onze cliënten om hun verhalen beter te vertellen zodat deze langer bijblijven. Iedereen heeft namelijk een verhaal te vertellen, maar er zijn oneindig veel mogelijkheden om dit te communiceren. Ons bureau helpt om te komen tot een duidelijk verhaal en dat via het juiste kanaal bij de bedoelde ontvanger te brengen. Dit betekent dat we communicatie vanuit de ontvanger vormgeven. Dus geen reclamepraat, maar communicatiedaad.

Wie zijn jullie klanten?
Net als bij een advocaat of notaris mag u verwachten dat wij uiterst zorgvuldig omgaan met het noemen van namen van onze cliënten. Of wij nu voor of achter de schermen werken aan uw imago: het gaat niet om ons, maar om uw verhaal!

Waarom hebben we jullie advies en diensten nodig?
Iedereen kan communiceren. Dat is te zien. Het internet groeit per seconde en hierop wordt meer geproduceerd dan alle traditionele media kunnen bevatten. Nieuwe kanalen dienen zich om de haverklap aan, van hype tot blijvertje. Dagelijks worden we verleid door honderden reclameprikkels en andere schreeuwen om aandacht. Juist doordat zo ongelofelijk veel kan, is het belangrijk om echte keuzes te maken en te focussen. Onze adviseurs helpen u bij het maken van deze communicatieve keuzes.

Hoe verdienen wij terug op onze investering?
Communicatie en rendement zijn – helaas – niet altijd logisch met elkaar verbonden. Het is net als de keuze tussen een standaardpak of maatwerk. Wij leveren maatwerk en zijn daarmee beter, maar niet goedkoper. Investeren in communicatie levert echter altijd winst op en bovendien is een goed imago onbetaalbaar.

Wanneer moeten we jullie inschakelen?
U schakelt ons in als u serieus werk wilt maken van communicatie. Ons bureau is altijd bereikbaar. Dag- en nacht, want ook risico- en crisiscommunicatie kent geen vaste tijden. Voor deze en vele andere werkzaamheden kunt u hier kijken.

Hoe werken jullie?
Tijdens het eerste gesprek kijken wij wat uw vraag is en wat onze toegevoegde waarde kan zijn. Vervolgens maken wij een voorstel voor onze samenwerking. Het kennismakingsgesprek is voor onze rekening, daarna werken wij op basis van een uurtarief.

Wat kosten jullie diensten?
Dat verschilt en hangt af van de gevraagde inzet. In ons kennismakingsgesprek kunnen wij vaak direct een indicatieve schatting geven op basis van ervaring.

Biedt ons huidige bureau niet dezelfde diensten voor minder geld?
Daar kunt u achterkomen door met ons in gesprek te gaan. Als we ergens namelijk geen verstand van hebben, anderen beter of goedkoper zijn, dan zeggen wij dit gewoon.

Hoe kan ik meer informatie krijgen?
Heel simpel: u belt 020 – 750 83 84 of 053 – 43 686 00 en vraagt naar Danny de Vries of Martijn Albers. Ook kunt u een e-mail sturen naar secretariaat@albersdevries.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.