Strategische communicatie

Slimme uitvoerbare plannenHeeft u wel eens nagedacht over uw eigen positionering en hoe pakt u dit aan? Wat wilt u eigenlijk precies communiceren over uw organisatie, product of dienst? Hoe kan een persoon of organisatie, die op een negatieve manier in het nieuws komt, het imago verbeteren? Welke afspraken zijn er bij u gemaakt over wie wat zegt als er een televisieploeg van een landelijke omroep voor uw neus staat?

Strategische communicatie gaat over identiteit en imago. Over hoe personen of organisaties zichzelf zien en hoe ze worden gezien. Maar ook over hoe het nu is en hoe het in de toekomst moet worden. Of het nu gaat om ‘storytelling’ en ‘corporate stories’ of campagnes en publiciteitsoffensieven, het begint allemaal met een goed en uitvoerbaar plan. 

Albers De Vries communicatie is gespecialiseerd in het uitstippelen van beleid op communicatiegebied en weet hoe dit onderscheidend, effectief en mét inhoud kan worden vormgegeven. Van de realisatie van een strategisch communicatieplan tot het ontwerpen van PR-campagnes of risico- en crisiscommunicatie.