WAT

Ambacht nieuwe stijlGaat u nog naar de echte bakker voor brood? Naar de keurslager voor vlees? Naar de groenteman voor fruit? Of laat u zich verleiden door de alles-onder-een-dak supermarkt?

Uitblinken in alles. Was het maar zo makkelijk. Wij kennen onze grenzen. Daarom staat ons bureau voor deskundig communicatieadvies, duidelijke oplossingen en zijn we uiterst flexibel. Denken en doen zijn onze basisprincipes en altijd staat de inhoud centraal.

Albers De Vries communicatie werkt full service nieuwe stijl. Als een persoonlijke gids die de beste leveranciers kent. Naast onze eigen werkzaamheden werken we ook met specialisten die passen bij onze cliënten. Of we werken samen met bestaande leveranciers van cliënten zoals reclamebureaus en ontwerpers. Zo zijn onze cliënten ervan verzekerd dat een degelijk advies aan de basis staat van uitstekende communicatiemiddelen. Dat alleen de beste oplossingen worden voorgesteld én uitgevoerd.

Met kennis van het complete communicatiespectrum helpen wij onze cliënten om hun doelstellingen te realiseren door no-nonsense communicatiestrategieën. Bij de uitvoering kan men rekenen op deskundige professionals, de begeleiding is altijd in handen van uw adviseur.

Als u gewend bent om alles-onder-een-dak-oplossingen te kiezen, dan overtuigen wij u graag van de voordelen van ambachtelijk werk. Want niet alleen ons bureau werkt harder, ook onze leveranciers zijn stuk voor stuk specialisten met klasse. En niet lastig voor onze cliënten, want Albers De Vries communicatie is namelijk van begin tot eind verantwoordelijk en contactpersoon. Wel zo vertrouwd.

Van idee tot uitvoering. Neem gerust contact op om te kijken wat allemaal mogelijk is. Een overzicht van veel voorkomende activiteiten vindt u hier.